Değerli Öğrencilerimiz;

2019-2020 Akademik yılında faydalanmak üzere başvuru ve tercih işlemlerini tamamladığınız başvurularınız, incelenmiş ve sonuçlandırılmıştır.

• Ekteki listede yerleştirme bilgileri yazılı olan öğrencilerimiz bu haklarından vazgeçmek isterlerse 27.03.2019 tarihine kadar Ofisimize (Süleyman Demirel Kütüphanesi, Zemin Kat) şahsen müracaat etmelidirler.
  • Yedek sırasındaki öğrencilerimiz 27.03.2019 tarihinden sonra boş kalan kontenjanlar olursa ve bu üniversiteler tercihleri arasında varsa, bilgilendirileceklerdir ve yerleştirme işlemleri ofisimiz tarafından kendilerinin şahsi müracaatları sonucunda yapılacaktır.
  • Bütün bu işlemlerden sonra hareketliliğe hak kazanmış öğrencilerimiz 04.04.2019 tarihine kadar yerleştirildikleri üniversitelere ofisimiz tarafından bildirilecektir.
  • ÖNEMLİ NOT: 04.04.2019 tarihine kadar gidilecek kurumlara bilgilendirilmesi yapılacak öğrencilerimizin, yerleştirildikleri üniversitelerin bazılarında online başvuru işlemi bulunduğundan, herhangi bir aksilik ya da mağduriyet yaşamamaları için Farabi hareketliliği kapsamında yerleşmiş oldukları üniversitelerin Farabi Değişim Programı sayfalarını takip etmeleri ve duyurularını okumaları yararlarına olacaktır.