Farabi Değişim Programı kapsamında 2019/2020 Akademik yılı Güz/Güz+Bahar dönemi üniversitemize yapılan başvuruların değerlendirme sonuçları açıklanmıştır.

Üniversitemizde öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilerin Farabi Değişim Programı kapsamındaki işlemleri kayıtlı oldukları üniversitelerin Farabi Kurum Koordinatörlükleri tarafından yürütülecektir. Üniversitemize kabul edilen öğrenciler lütfen kendi Farabi Koordinatörlüğünüzle iletişime geçiniz.

Farabi Değişim Programı Kapsamında üniversitemize kabul edilen öğrencilerin üniversiteleri aracılığıyla Öğrenim Protokollerini Koordinatörlüğümüze göndermeleri için son tarih 12 Temmuz 2019‘dur.

Kabul edilen öğrencilerin herhangi bir sebepten dolayı feragat etmek istemesi halinde en geç 10 Mayıs 2019 tarihine kadar Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğüne bilgi vermesi ve kendi Farabi Kurum Koordinatörlüklerine feragat dilekçesini teslim etmeleri gerekmektedir. Feragat dilekçelerinizi farabi@subu.edu.tr adresimize mail atabilirsiniz.

2019/2020 Akademik Yılı Farabi Gelen Başvuru Sonuçları için ekli listededir.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğitim Bilgi Sisteminden Ders Programlarına ulaşabilirsiniz. Doktora, Yüksek Lisans, Lisans seçeneklerinden üniversitemiz tüm derslerini görebilirsiniz. Farabi Değişim Programı kapsamında üniversitemize gelen öğrenciler farklı fakültelerin farklı bölümlerinden ders seçebilirler.

Eğitim Bilgi Sistemi (EBS) için TIKLAYINIZ.

Eğitim Bilgi Sisteminde ders programlarında eksiklik olması halinde üniversitemiz bölüm koordinatörleri ile iletişime geçebilirsiniz.