Giden Öğrenci Başvuru Sonuçları: 2019/2020 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı

Farabi Değişim Programı kapsamında 2019/2020 Akademik yılı Güz / Güz+Bahar döneminde üniversitemizden giden öğrenci başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Giden Öğrencilerin teslim etmesi gereken evraklar:
(kurumsal olan belgeleri FORMLAR& BELGELER kısmında bulabilirsiniz)

1. Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi (2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak)
2. Öğrenci Beyannamesi  (Yükümlülük Sözleşmesi Ekidir birlikte çıktı alınız)
3. Öğrenci Taahhütnamesi (2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak)
4. Öğrenci Bilgi Formu (2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak)
5. Öğrenim Protokolü
6. Banka TL hesap cüzdanının fotokopisi (NOT: Kendi adınıza ait hesap bilgileriniz ve IBAN numaranız Ziraat Bankası olmak zorundadır)
7. 1 Adet Vesikalık Fotoğraf
8.
Öğrenci Belgesi ve Not Durum Belgesi (Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’ne ait)
9. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
10. SGK tescil kaydı
(e-devletten temin edilebilir)

ÖNEMLİ NOT 1 : Feragat Dilekçesi  (Herhangi bir sebepten dolayı hakkından feragat eden öğrencilerimizin Feragat dilekçesini doldurarak 10 Mayıs 2019 tarihine kadar koordinatörlüğümüze teslim etmesi gerekmektedir.)

Gidecek Öğrencileri Bilgilendirme Toplantısı Tarihi (SAÜ ile paralel olarak yapılacaktır)

Tarih   : 03 Mayıs 2019
Saat    : 14:00
Salon   : Mühendislik Fakültesi M3 Binası Toplantı Salonu

ÖNEMLİ NOT 2: Gidecek olan öğrenciler tüm belgelerini 29 Mayıs 2019 tarihi mesai bitimine kadar Farabi Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmek zorundadır.